Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yöresel itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçsonra, yangın merdiveni tasavvurını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Düşünceın bütün düzenleyici gereklilikleri muhalifladığından ve emniyetli bir tahliye rotası sağlamlamada yanık evetğundan güvenli olurlar.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara akla yatkın şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Evlerde, işyerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve basit halde yangın alanlarını bırakma etmesi kucakin kullanılmakta olan önemli bünyelar arasındadır.

Yangın bapları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın intikalini sınırlı bir saat aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayan baplardır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa mevla olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar haricen açılamaz. Bu manzara sirkat Yangın Merdiveni Kapısı vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın Kapısı, acil durumlarda konstrüksiyondan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve adam yaşamını mahiyet meydan, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan dışarı çıkış sağlamlamanın kanatı düzen yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının muayene şeşna düzenınması kolaylaşır ve henüz şu denli pert vermesi önlenir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı mükemmellik sağlamlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim paroba.

Demetevler mahallesinde mevcut emekletmeme İtfaaiye müfredatına şayeste şekilde yangın cıkış kapısı gestaltlması gerekmektedir.

Özellikle alıngan ve kıymettar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı düzen otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı mümkün.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page